Політика конфіденційності

ТОВ «Агро-Фора» турбується про забезпечення безпеки своїх клієнтів. Саме тому ми склали цю Політику конфіденційності, щоб ви не переймалися тим, що відбувається з вашими персональними даними, які ви надали нам для реєстрації.

Сфера дії цієї Політики. Ця Політика поширюється на «персональні дані та відомості», які ми збираємо за допомогою цього веб-сайту. Персональні дані та відомості означають дані, що ідентифікують Вас як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, яка нам доступна. Приклади персональних відомостей включають Ваше ім'я, адреси, адреси електронної пошти та інші відомості, які Ви можете надавати, коли Ви користуєтеся нашим Сайтом. України "Про захист персональних даних". Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

Використовуючи цей Сайт, Ви приймаєте практики, описані в цій Політиці. Якщо ви не погоджуєтесь з цією Політикою, просимо не використовувати цей Сайт. Ми залишаємо за собою право будь-коли вносити зміни до цієї політики. Будь-які зміни набувають чинності викладом нової редакції цієї Політики. Ми рекомендуємо регулярно знайомитися з цією Політикою, щоб бути в курсі будь-яких змін та можливого порядку використання Вашої інформації.

1. ЗБІР ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ
1.1. Під час реєстрації на сайті ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, яка є необхідною для надання послуг. Ми залишаємо за собою право вимагати надати додаткову особисту інформацію у разі потреби.
1.2. Файли cookie - коли ви заходите на наш сайт, ми надсилаємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або на інший пристрій. Файли cookie використовуються для підвищення якості наданих послуг: зберігати налаштування користувача.

1.3. Інформація про відвідування – при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адресу, тип та мову браузера, дату та час запиту.

2. НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ
2.1. Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам лише за таких обмежених обставин:
2.1.1. У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша явна згода.

2.1.2. Відповідно до вимог реєстрів доменних імен, інформація про власника домену повинна бути опублікована в системі Whois. У зв'язку з цим ваше прізвище, ім'я, по батькові, адресу, поштовий індекс, телефон, e-mail адресу публікуються у відкритих джерелах, до яких має доступ будь-який користувач Інтернет.
2.1.3. Ми маємо достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідно для:

2.1.3.1. дотримання законодавства України, у тому числі надання інформації на вимогу фізичних та юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації відповідно до законодавства України; 2.1.3.2. розслідування потенційних порушень Публічної оферти, що передбачає надання інформації про вас у відповідь на належним чином оформлений адвокатський запит з інформацією про порушення;
2.1.3.3. виявлення та запобігання шахрайським діям, а також розв'язання проблем безпеки та усунення технічних несправностей; 2.1.3.4. захисту від безпосередньої загрози правам, майну чи безпеці компанії Хостинг Україна, її користувачів чи громадськості, в рамках законодавства України.

3. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ
3.1. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних та заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованому доступу.


4. ДОСТУП ДО ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЇЇ ОБНОВЛЕННЯ
4.1. Ми робимо все від нас залежне, щоб надати вам доступ до ваших особистих даних і або виправити їх, якщо вони неправильні, або видалити на ваш запит, якщо тільки їх зберігання не потрібно законом або не обумовлене законними діловими цілями. Перед обробкою запитів ми просимо користувачів підтвердити особистість та інформацію, яку вони хочуть отримати, виправити або видалити.


5. ЗМІНА СПРАВЖНЬОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
5.1. Справжня політика конфіденційності може іноді змінюватися. Зміни, які вносяться до політики конфіденційності, будуть опубліковані на цій сторінці.

6. ДО КОГО ВИ МОЖЕТЕ ЗВЕРНУТИСЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 6.1. Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження, скарги чи побажання щодо захисту та обробки персональних даних, Ви можете звертатися до ТОВ «Агро-Фора», 49000, Дніпро, просп. Б. Хмельницького, 180, E-mail: agroforad@gmail. com.
Made on
Tilda